Mikä on Tehotuote?

Tehotuote on tunnettu laadukkaista kotimaisista tuotteistaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Asiakkaamme arvostavat ympäristöä, turvallisuutta, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä. Jatkuva tuotekehitys ja palvelunkehitys on yksi perusarvojamme. Asiakkaidemme toivomme muistavan meidät luotettavana kumppanina ja asiantuntijana, jolla on ratkaisuehdotus ongelmakohteisiin. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja siksi haluamme kehittyä asiakkaan parhaaksi. Arvostamme kaikkia tekijöitämme, olemme sitoutuneita kehittämään osaamistamme jatkuvasti.

Tehotuote on sopinut partnership -kumppanuuden Polymex Oy:n kanssa. Näin pääsemme hyödyntämään Polymex Oy:n 30 -vuotista kokemusta ja ammattitaitoa tuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta. http://www.polymex.fi

Polymex Oy:n arvomaailma on hyvin samanlainen Tehotuotteen kanssa. Arvostamme molemmat korkeaa laatua, ympäristöystävällisyyttä sekä kumppanuutta asiakkaiden kanssa. Kotimaisuus on meille kunnia asia ja valtaosa tuotteistamme on valmistettu Suomessa – Pirkanmaalla.